Rusia a lansat mai multe atacuri cu drone şi rachete împotriva Ucrainei în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa în regiunea Odesa, potrivit guvernatorului regional, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemele de apărare antiaeriană au distrus nouă drone de fabricaţie iraniană deasupra Odesa, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram.

"Una dintre drone a căzut într-o zonă rezidenţială şi a explodat", a spus el, adăugând că mai multe case au fost avariate, iar cadavrul unei persoane a fost găsit ulterior într-una dintre ele.

Forţele aeriene au mai spus că sistemele de apărare aeriană au distrus o rachetă de croazieră şi 20 de drone. O rachetă balistică Iskander "nu şi-a atins ţinta", a precizat armata, fără a oferi detalii.

Dronele şi rachetele ruseşti au fost distruse deasupra regiunilor Odesa, Herson, Zaporiojie şi Hmelniţki.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.