Cinci persoane au fost ucise, sâmbătă, după ce o rachetă rusească a lovit o clădire rezidenţială de nouă etape din oraşul ucrainean Dnepr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin 27 de persoane au fost rănite, inclusiv şase copii. Toţi se află în spital, potrivit lui Valentin Reznicenko, şeful administraţiei militare regionale Dnepropetrovsk.

Imaginile şi videoclipurile de la faţa locului arată faţada prăbuşită a clădirii şi un incendiu puternic imediat după atac, care a avut loc sâmbătă după-amiază. Au existat o serie de detonaţii după impactul iniţial, fiind posibil ca maşini sau conducte de gaz să fi luat foc, scrie CNN.

Preşedintele Volodimir Zelenski a afirmat că toate serviciile de intervenţie sunt mobilizate la Dnepr, subliniind că toţi "cei implicaţi în această teroare vor fi găsiţi şi vor fi traşi la răspundere".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.