Fostul vicepreşedinte Mike Pence a calificat punerea sub acuzare a lui Donald Trump drept ”ultraj”, afirmând că pentru milioane de americani este un proces politic. El a numit decizia Marelui Juriu ”un mare deserviciu pentru ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că punerea sub acuzare fără precedent a unui fost preşedinte al Statelor Unite pe o problemă de finanţare a campaniei este ultraj”, a spus el joi seară, vorbind cu Wolf Blitzer de la CNN în timpul unui interviu CNN Primetime.

El a spus că acest fapt pare, „pentru milioane de americani, să nu fie altceva decât un proces politic”.

Pence a spus că acuzarea fostului preşedinte este un „deserviciu pentru ţară”, care nu va face decât să dezbine şi mai mult oamenii.

„Cred că poporul american va privi acest lucru şi îl va vedea ca pe un alt exemplu de incriminare a politicii în această ţară”, a spus el.

Fostul vicepreşedinte Mike Pence a declarat că decizia marelui juriu din New York de a-l acuza pe Donald Trump „nu are nicio influenţă asupra deciziei” de a lansa propria campanie prezidenţială în 2024.

„Deşi nu s-a terminat bine, voi fi întotdeauna mândru de palmaresul administraţiei Trump-Pence. Vom reflecta la toate acestea şi vom decide unde putem contribui în continuare la viaţa naţiunii”, a declarat Pence pentru CNN joi.

„Cred cu adevărat că această decizie de astăzi este un mare deserviciu pentru ţară şi ideea că, pentru prima dată în istoria Americii, un fost preşedinte ar fi pus sub acuzare pentru o problemă de finanţare a campaniei, are doar iz de proce politic şi eu cred că majoritatea covârşitoare a poporului american o va vedea aşa”, a declarat Pence pentru Wolf Blitzer de la CNN.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.