Acţiunile Marinei Ovsiannikova, editor de ştiri, care a întrerupt, luni seara, o emisiune live transmisă la postul de televiziune rusă Pervîi Kanal, pentru a protesta faţă de invadarea Ucrainei de către Rusia echivalează cu un act de ”huliganism”, a spus Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de agenţia de presă rusă Interfax, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marina Ovsiannikova a ridicat o pancartă în spatele prezentatorului pe care scria: ”Fără război, opriţi războiul, nu credeţi propaganda, vă mint aici”.

”În ceea ce priveşte această tânără, acesta este huliganism””, a afirmat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenţia de presă rusă Interfax.

”Canalul de televiziune şi cei responsabili cercetează incidentul. Acest lucru nu este pe agenda noastră”, a mai precizat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.