Primul William vizitează ruinele oraşului roman Jerash, o importantă atracţie turistică în Iordania, un loc pe care soţia sa, Catherine Middleton, l-a vizitat pe când era copl, în perioada în care familia sa a trăit în regatul haşemit, în anii '80, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decele de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, se află luni în a doia zi a turneului său în Orientul Mijlociu, în cadrul căruia urmează să viziteze Israelul şi teritorii palestiniene.

În Iordania el este găzduit de prinţul moştenitor Hussein, în vârstă de 23 de ani.

Cei doi prinţi au urmărit împreună, duminică noaptea, la reşedinţa regală iordaniană, meciul între Anglia şi Panama din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal.

Jocul era în curs atunci când a sosit William în Iordania, iar Hussein l-a înregistrat pentru el. Anglia a zdrobit Panama cu 6 la 1.

William a salutat duminică, la o recepţie, relaţiile dintre Regatul Unit şi Iodania.

El îşi începe luni seara vizita în Israel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.