Prinţul Charles şi soţia lui vor petrece Crăciunului împreună cu regina Elizabeth II, a anunţat Clarence House, citează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul aceste săptămâni, Palatul Buckingham a anunţat că regina a anulat tradiţionala petrecere a Crăciunului la Sandringham, din cauza creşterii tot mai mari a numărului de cazuri de Covid-19 provocate de varianta Omicron, şi va sta la Windsor alături de membrii familiei regale, aşa cum a făcut şi anul trecut.

Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall vor fi aşadar alături de ea, însă nu este confirmat dacă ducii de Cambridge vor petrece Crăciunul la Windsor.

În urmă cu o săptămână a fost anunţat că regina nu va participa la prânzul cu familia de dinaintea Crăciunului. Şi această decizie a fost luată tot din cauza Covid-19.

Toamna aceasta, regina a fost nevoită să se retragă dintr-o serie de evenimente publice, inclusiv COP26 de la Glasgow, din cauza unor îngrijorări privind starea ei de sănătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.