Un juriu federal a decis primele acuzaţii în ancheta cu privire la interferenţele Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016 şi presupusele contacte dintre asociaţii campaniei Trump şi agenţii Kremlinului, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deocamdată nu se ştie ţinta acuzaţiilor şi nici în ce constau aceste acuzaţii, dar CNN notează că de luni ar putea avea loc primele reţineri.

Investigaţia este condusă de Robert Mueller, fost director al FBI, care a preluat ancheta la 17 mai. Surse din anturajul luu Mueller au afirmat că acesta a investigat posibile legături între angajaţii lui Trump şi guverne străine, dar şi chestiuni precum spălare de bani, evaziune fiscală şi alte nereguli financiare.

Mueller anchetează un amestec al Rusiei în alegerile americane din 2016 şi o eventuală complicitate cu membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump. Moscova a respins orice acuzaţii, iar Trump a negat orice complicitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.