Prima întâlnire între preşedintele american Donald Trump şi cel rus Vladimir Putin, la summitul G20 de la Hamburg, în Germania, a fost înregistrată video, scrie The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi lideri sunt surprinşi dând mâna şi spunând glume, înainte de întâlnirea loc oficială, într-o înregistrare postată pe Facebook de către Guvernul german.

În timp ce liderii se adunau în jurul mesei, Trump i-a întins mâna lui Trump, iar acesta l-a bătut pe cot. Amândoi au zâmbit.

 

În alt clip scurt, Trump îl bate pe Putin pe spate, în timp ce stau unul lângă celălalt.

Preşedintele american a participat la o fotografie de familie cu ceilalţi şefi de stat şi de guverne care participă la summitul G20.

Trump s-a aşezat în primul rând al liderilor Grupului Celor Douăzeci în această fotografie de familie, o veche tradiţie.

El a fost văzut vorbind cu premierul australian Malcolm Turnbull în drum către acest eveniment.

Trump a stat ulterior alături de preşedintel francez Emmanuel Macron.

Şeful statului american urmează să efectueze o vizită la Paris, săptămâna viitoare, unde va asista la Ziua Naţională a Franţei.

Preşedintele rus Vladimir Putin a stat în cealaltă parte a rândului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.