Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit unui anunţului făcut de el pe Twitter, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă am fost testat pozitiv cu COVID-19. Mă simt bine - şi voi continua să lucrez la distanţă săptămâna aceasta, respectând recomandările sanitare. Fac apel la toată lumea să se vaccineze şi să îşi facă doza booster”, a scris Trudeau, pe Twitter.
 
Trudeau şi familia sa se află în izolare de câteva zile, după ce au intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Cel puţin unul dintre copiii săi a fost, de asemenea, testat pozitiv, potrivit cabinetului prim-ministrului.
Familia lui Trudeau a fost transferată într-o locaţie secretă, ca măsură de precauţie, deoarece protestele celor care se opun restricţiilor sanitare continuă în Ottawa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.