Evgheni Prigojin, liderul miliţiei paramilitare Wagner, se va deplasa în Belarus în cadrul unui acord încheiat de preşedintele belarus Alexander Lukaşenko pentru a pune capăt unei rebeliuni împotriva sediului armatei ruse, a anunţat, sâmbătă, Kremlinul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, a declarat că Alexander Lukaşenko şi-a oferit medierea, cu acordul omologului său rus Vladimir Putin, datorită legăturilor sale personale cu Evgheni Prigojin din ultimii douăzeci de ani.

Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a publicat o nouă înregistrare audio, sâmbătă, susţinând că forţele sale se întorc din marşul spre Moscova, potrivit CNN. ”Realizând toată responsabilitatea pentru faptul că se va vărsa sânge rusesc, întoarcem coloanele noastre şi plecăm în direcţia opusă”, a afirmat el.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.