Prietena atacatorului din Las Vegas, Marilou Danley, care a revenit marţi în Statele Unite după ce şi-a vizitat rudele din Filipine, ar urma să fie audiată miercuri, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia din Las Vegas a numit-o pe Marilou Danley, "o persoană de interes".

Rudele sale din Filipne au declarat presei că femeia are conştiinţa curată şi că nu a ştiut despre intenţia prietenului ei Stephen Paddock de a lansa atacul soldat cu moartea de 59 de persoane şi cu rănirea a peste 500  şi considerat cel mai sângeros din istoria modernă a SUA.

Investigatorii americani sunt interesaţi de prietena atacatorului şi speră ca ea să accepte să fie audiată.

Femeia şi-a asigurat familia că are conştiinţa curată, după cum a declarat fratele ei pentru ABC News.

"Am sunat-o imediat şi mi-a spus: Linisteste-te, nu avem de ce să ne facem griji. Am conştiinţa curată", a declarat pentru ABC, în Manila, Reynaldo Bustos.

Anchetatorii fac cercetări şi cu privre la un transfer de100.000 de dolari către un cont din Filipine.

Fratele lui Paddock, Eric, a declarat că transferul reprezintă dovada că 'Steve a avut grijă de oamenii pe care îi iubea" şi că a vrut să îşi protejeze prietena, trimiţând-o în străinătate înaintea atacului.

Femeia a sosit la Manila în 15 septembrie, a zburat către Hong Kong în 22 septembrie şi a revenit în capitala filipineză în 25 septembrie, unde a rămas până la plecarea către Statele Unite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.