Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu participă sâmbătă, la Londra, la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, ocazie cu care va avea şi o întâlnire cu moldovenii din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La invitaţia autorităţilor britanice, Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa la ceremonia de încoronare a Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea, care va avea loc în data de 6 mai”, anunţă Preşedinţia Republicii Moldova. 

În aceeaşi zi, la Londra, Maia Sandu va avea şi o întâlnire cu moldovenii stabiliţi în Marea Britanie.

Două mii de invitaţi - conducători străini, capete încoronate, aleşi din Parlament, reprezentanţi ai societăţii civile - vor asista sâmbătă la încoronarea regelui Charles al III-lea la Westminster Abbey, mult mai puţini decât cele 8.000 de persoane prezente la încoronarea reginei Elizabeth a II-a în 1953.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.