Preşedintele american Donald Trump a folosit la adresa jurnalistului Chuck Todd, gazda emisiunii „Meet the Press” de la NBC, o expresie injurioasă în timpul unui miting care a avut loc sâmbătă, în Pennsylvania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump l-a numit pe Todd „a sleeping son of a bitch” („un fiu de căţea adormit”, n.r.) 

Preşedintele se afla la miting pentru a-l susţine pe candidatul republican Rick Saccone la alegerile din cadrul statului. În timpul discursului său, Trump şi-a informat publicul că a participat la „Meet the Press” în 1999, pentru a discuta despre viziunea lui asupra Coreei de Nord şi a caracterizat pogramul drept „un show condus acum de «Chuck Todd Ochi Somnoroşi»”. El a adăugat: „Este un fiu de căţea adormit, vă spun eu”.

De cealaltă parte, Todd a publicat pe contul său de Twitter: „Nu rataţi «Meet the Press» mâine! Ştiu că puteţi fi obosiţi dimineaţa, din cauza orei de primăvară, aşa că programaţi-vă ceasurile înainte ca ochii să vă fie prea somnoroşi”.

Cei doi au avut o confruntare în urmă cu trei ani, în emisiune, când Trump, pe atunci candidat la preşedinţie, susţinea că musulmanii au sărbătorit în new Jersey prăbuşirea turnurilor din New York.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.