Preşedintele Parlamentului European Antonio Tajani a scris pe Twitter că votul din Parlamentul britanic împotriva acordului privind Brexitul este o veste proastă, iar primele gânduri se îndreaptă către cetăţenii europeni care locuiesc în Marea Britanie şi la britanicii care trăiesc în alte state UE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Votul privind Brexitul este o veste proastă. Primele noastre gânduri se îndreaptă către cei 3,6 milioane de cetăţeni UE care locuiesc în Marea Britanie şi către britanicii care trăiesc în alte state UE. Ei au nevoie de garanţii în ceea ce priveşte viitorul lor. Le vom fi întotdeauna alături", afirmă Tajani.

 

Parlamentul britanic a respins marţi, cu doar 73 de zile înaintea Brexitului, singurul plan în vederea unei ieşiri ordonate din Uniunea Europeană (UE), transmite BBC News. Acordul a fost respins cu 432 la 202 voturi. În Parlamentul britanic urmează să fie iniţiată o moţiune de cenzură împotriva Guvernului May

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.