Premierul libanez Hassan Diab denunţă marţi, pe Twitter, o încălcare a suveranităţii naţionale de către israel, denunţă drept o ”periculoasă escaladare militară” acroşajul de luni de la frontieră şi îndeamnă la prudenţă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îndemn la prudenţă în zilele următoare, pentru că mă tem că lucrurile ar putea să degenereze din cauza tensiunilor mari la frontierele noastre cu Palestina ocupată”, a scris el în mesajul postat pe Twitter.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat luni că forţele israeliene au dejucat, la frontieră, o tentativă de infiltrare a Hezbollah, dezminţită de mişcarea şiită libaneză susţinută de Iran.

Un jurnalist Reuters prezent de partea libaneză a frontierei a numărat luni câteva zeci de obuze israeliene lansate către sectorul ”fermelor de la Chebaa”, la frontiera dintre Liban şi Israel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.