Nimeni nu doreşte ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană săptămâna viitoare fără un acord, iar liderii UE trebuie să aibă răbdare în timp ce discuţiile continuă la Londra, a declarat, joi, premierul irlandez Leo Varadkar, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am spus că, dacă Marea Britanie nu va ratifica acordul, atunci ar trebui să prezinte un plan clar pentru ce urmează până săptămâna viitoare sau va părăsi Uniunea Europeană fără un acord”, a declarat Varadkar la o conferinţă de presă comună cu cancelarul german Angela Merkel, la Dublin.

„Acesta este un deznodământ pe care nimeni nu doreşte să îl vadă. Discuţiile continuă la Londra şi cred că trebuie să avem răbdare şi să fim înţelegători, având în vedere situaţia. Dar, bineînţeles că orice amânare a Brexitului va cere şi un plan credibil şi realist pentru ce va urma”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.