Premierul canadian Justin Trudeau a întreprins, duminică, o vizită neanunţată în oraşul ucrainean Irpin, care a fost ocupat temporar de trupele ruse, a anunţat primarul oraşului pe contul de Telegram, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tocmai am avut onoarea să mă întâlnesc cu premierul Canadei, Justin Trudeau, care a venit la Irpin pentru a vedea cu ochii săi toată groaza pe care ocupanţii ruşi au provocat-o oraşului nostru”, a spus Oleksandr Markuşin pe canalul său de Telegram.

De asemenea, Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a făcut duminică o vizită neanunţată în vestul Ucrainei, unde a avut o întâlnire surpriză de Ziua Mamei cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, relatează The Associated Press.

Totdată, premierul Croaţiei, Andrej Plenkovic, şi ministrul croat de Externe, Gordon Grlic Radman, au vizitat Kievul, duminică, cu scopul de a se întâlni cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, premierul Denîs Şmîhal şi preşedintele Radei Supreme Ruslan Stefanciuk, potrivit Pravda Europeană.

În plus, preşedinta Bundestagului, Parlamentul Germaniei, Baerbel Bas, a sosit, duminică, la Kiev pentru a comemora victimele celui de-al Doilea Război Mondial şi pentru a purta discuţii politice, a anunţat un oficial al Bundestagului pe contul de Twitter.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.