Premierul britanic Liz Truss se angajează ferm să viziteze Ucraina ”cât mai curând posibil”, a anunţat un purtător de cuvânt din Downing Street în urma atacurilor ruseşti cu rachete asupra oraşelor ucrainene din această săptămână, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce impact ar putea avea ameninţarea reînnoită a atacurilor ruseşti asupra Kievului în privinţa unei potenţiale vizite a lui Liz Truss în Ucraina, un purtător de cuvânt al lui Truss a declarat: ”Nu pot intra în considerentele de securitate pe care le implică astfel de călătorii şi tot aăa cum nu putem să discutăm speculaţii cu privire la o dată”.

”După cum veţi aprecia, prim-ministrul se angajează ferm (n.r. britanic Liz Truss) să viziteze cât mai curând posibil (n.r. Ucraina)”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.