Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti publică, miercuri un colaj de fotografii care prezintă momente din istoria capitalei Ucrainei, Kiev şi din istoria capitalei Federaţiei Ruse, Moscova. În cele patru fotografii care prezintă momente din istoria Kievului apar patru lăcaşuri de cult din anii 996, 1011, 1070 şi 1108, în timp ce istoria Moscovei din perioada de început a mileniului trecut este ilustrată printr-o singură fotografie care se repetă şi care prezintă o potecă dintr-o pădure. Acelaşi colaj se regăseşte şi pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Kiev.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Colajul de opt fotografii publicat miercuri pe pagina Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti nu este însoţit de niciun comentariu. 
 
În schimb, postarea oficialilor Ambasadei a stârnit un val de comentarii din partea internauţilor.
Unii dintre ei au acuzat personalul ambasadei de necunoaştere a istoriei, în timp ce alţii îşi arată susţinerea faţă de aliaţii din NATO.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.