Poliţia britanică i-a eliberat pe toţi cei reţinuţi în cadrul anchetei privind atacul de la London Bridge, fără a pune pe cineva sub acuzare, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Metropolitană a anunţat într-un comunicat şi că ofiţeri specializaţi lucrează cu familiile şi cu medicii legişti pentru a-i identifica pe toţi cei ucişi în atac.

Un număr de 12 persoane au fost reţinute în urma raidurilor antiteroriste de duminică, iar printre acestea s-ar număra şi doi cetăţeni români, potrivit unor informaţii neconfirmate transmite de presa din Marea Britanie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Doi dintre cei reţinuţi au fost eliberaţi duminică şi luni, din lipsă de dovezi, iar alţi 10 în noaptea de luni spre marţi.

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 48 au fost rănite după ce trei atacatori au intrat cu o furgonetă în pietonii de pe London Bridge, înainte de a-i ataca pe trecători cu mai multe cuţite în zona Borough Market.

Autorităţile britanice au reuşit să-i ucidă pe jihadişti la aproximativ opt minute după declanşarea carnagiului, după ce au tras peste 50 de gloanţe în direcţia acestora. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.