Poliţia federală americană (FBI) a arestat peste 100 de persoane cu privire la lovitura în forţă de la 6 ianuarie la Capitoliu, la Washington, şi supraveghează în prezent persoane considerate o ameninţare la adresa securităţii în timpul ceremoniei învestirii lui Joe Biden, la 20 ianuarie, a anunţat directorul FBI Christopher Wray, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Supraveghem indivizi care ar putea să fie tentaţi să comită acelaşi tip de violenţe” ca la Capitoliu, a anunţat directorul FBI într-un briefing dedicat securităţii ceremoniei învestirii.

”De la 6 ianuarie, noi am identificat peste 200 de suspecţi. Aşadar, ştim cine sunteţi, că sunteţi acolo, iar agenţi FBI vor veni după voi”, a ameninţat Chris Wray.

Cinci persoane au fost ucise miercurea cealaltă, când susţinători ai lui Donald Trump au luat Congresul cu asalt, cu scopul de a împiedica certificarea alegeriilui Joe Biden preşedinte la 3 noiemrbrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.