Fani şi jucători au încercat să se adăpostească, sâmbătă noapte, în timpul unei partide de baseball, după ce mai multe focuri de armă au fost auzite, iar poliţia a anunţat ulterior că patru oameni au fost împuşcaţi în afara spaţiului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru spectatori nu a fost clar dacă focurile au fost trase în interiorul complexului. Înregistrări video ale incidentului partajate pe reţelele de socializare arată cî fanii s-au înghesuit pentru a găsi adăpost.

Poliţia a precizat iniţial pe Twitter că două persoane au fost împuşcate în afara stadionului. Ulterior, a fost anunţat că „alte două victime asociate incidentului au ajuns la spital pentru a le fi tratate rănile cauzate de gloanţe”.

The Washington Post a scros că un bărbat a fost împuşcat în picior şi o femeie, în spate, iar rănile nu le-au pus vieţile în pericol, a fost citată poliţia.

Meciul de baseball dintre Washington Nationals şi San Diego Padres a fost suspendat. El este aşteptat să fie reluat duminică.

Focurile de armă s-au auzit în timpul celei de-a şasea reprize.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.