Patru persoane au murit şi alte nouă au fost rănite în cursul zilei de luni în bombardamentele ruseşti în regiunea Doneţk, a declarat, marţi, guvernatorul regiunii Pavlo Kirilenko, relatează The Associated Press. Printre cei ucişi se află doi copii, o fată în vârstă de 9 ani şi un băiat de 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două dintre victime erau copii: o fată de 9 ani şi un băiat de 14 ani, a spus Kirilenko pe contul de Telegram.

De asemenea, guvernatorul regiunii Lugansk, Serhii Haidai, a declarat că ruşii au organizat 17 atacuri asupra civilor în ultimele 24 de ore, oraşele Popasna, Lîsîceansk şi Hirske fiind cele mai afectate.

”Popasna a rezistat la patru atacuri puternice de artilerie, iar Lîsîceansk a rezistat la două. Au fost avariate două case din Lîsîceansk , două din Popasna, cel puţin una în Hirske. Verificăm informaţiile referitoare la victime”, a spus Haidai, marţi, pe Telegram.

În plus, atacuri cu rachete au fost înregistrate în regiunea Zaporijie, marţi dimineaţă, de oficialii locali.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.