Partidul Laburist ar fi fost nevoit să arunce mii de fluturaşi electorali la gunoi, pentru că data alegerilor tipărită pe ei era greşită – 4 mai în loc de 8 iunie, relatează portalul Metro.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pliantele care îndemnau oamenii să voteze pentru Partidul Laburist ar fi trebuit trimise prin poştă la sute de adrese din Londra în weekend.

Însă, în loc să cheme oamenii la vot pe 8 iunie, când vor avea loc alegerile generale, îndemna oamenii să voteze pe 4 mai, data alegerilor locale din mai multe circumscripţii din ţară.

Problema nu ar fi fost atât de gravă, dacă la Londra ar fi avut loc alegeri locale anul acesta.

“Niciunul (dintre pliante – n.r.) nu a fost trimit. Cred că au fost trimise la gunoi înainte de a fi încărcate” în camioane, a declarat o sursă din Partidul Laburist.

Un purtător de cuvânt al formaţiunii a negat că ar fi fost făcută o greşeală de către echipa naţională de campanie. „Partidul Laburist nu a distrus niciun fluturaş şi nici nu a trimis niciun fluturaş cu data greşită”, a explicat el, precizând că nu se poate pronunţa pentru fiecare filială locală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.