Un palestinian a fost ucis în tiruri israeliene, în apropiere de Nilin, la vest de Ramallah, în Cisiordania ocupată, au anunţat Ministerul palestinian al Sănătăţii şi armata israeliană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Armata israeliană a anunţat că este vorba despre un bărbat care făcea parte dintr-un grup care arunca cu pietre în maşini israeliene.

”Militarii au tras către suspecţi după ce aceştia au aruncat o piatră şi se pregăteau să arunce altele”, a precizat duminică, într-un comunicat, armata israeliană.

”Potrivit informaţiilor de care dispunem în prezent, unul dintre suspecţi a fost ucis prin împuşcare, iar altul a fost rănit şi a scăpat”, a precizat ea.

Potrivit agenţiei palestiniene oficiale de presă Wafa, armata israeliană a împiedicat o ambulanţă să ia acest bărbat la spital. Locuitori din vecinătate au precizat că el se numea Soufiane al-Khawaja.

Guvernul palestinian de la Ramallah a anunţat duminică o interdicţie pe o perioadă de două săptămâni a deplasărilor neesenţiale în Cisiordania, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.