O vastă operaţiune a poliţiei împotriva mafiei calabreze 'Ndrangheta a fost lansată miercuri în mai multe ţări europene, inclusiv în Germania, unde s-au efectuat percheziţii şi arestări, anunţă autorităţile judiciare germane, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operaţiunea vizează ”peste 100” de presupuşi membri ai mafiei calabreze, potrivit parchetului belgian, care precizează că în Belgia s-au efectuat 20 de percheziţii.

Această ”operaţiune europeană de mare anvergură” a fost organizată în cadrul unui ”dosar deschis de către Parchetul Federal begian”, în cooperare cu Poliţia Judiciară belgiană, agenţiile EUROPOL şi EUROJUST, precizează parchetul.

Potrivit autorităţilor germane, operaţiuni au avut loc miercuri în Germania, Franţa, Italia, Portugalia şi Spania.

Sute de poliţişti germani au intervenit în cinci landuri germane, în cadrul unei ”operaţiuni europene de mare anvergură”, care vizează ”conducători şi membri ai 'Ndrangheta”, anunţă într-un comunicat mai multe parchete regionale, inclusiv Parchetul din Munchen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.