O româncă a contribuit la găsirea şi salvarea unei adolescente dispărute, după ce s-a împrietenit cu aceasta online şi a descoperit că era ţinută captivă de un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Duluth, Georgia, relatează Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hailey Burns a dispărut în mai 2016 din locuinţa sa din Charlotte, Carolina de Nord, şi a fost descoperită în iunie 2017 la aproximativ 360 de kilometri distanţă, în localitatea Duluth, Georgia.

Adolescenta americană şi-a petrecut ultimul an în captivitate, după ce a fost răpită de către Michael Ren Wysolovski.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Atunci când adolescenta i-a mărturisit româncei că este ţinută captivă, aceasta din urmă i-a cerut să fotografieze ce vede pe fereastră. După ce a căutat informaţii despre caz, românca i-a contactat pe părinţii lui Hailey Burns şi autorităţile americane au reuşit să o salveze în doar cinci ore pe adolescenta din Georgia.

Wysolovski (31 de ani) a fost arestat şi riscă numeroase capete de acuzare, inclusiv sodomie, cruzime faţă de copii şi sechestrare.

Părinţii adolescentei, care suferă de sindromul Asperger, l-a întâlnit online pe Wysolovski.

Cei doi au discutat constant timp de şase luni, au schimbat mai multe mesaje, iar adolescenta obişnuia chiar să-i spună ”Daddy”.

Hailey a început să manifeste un comportament ciudat înainte de dispariţie, prinzându-şi părul în codiţe şi folosind o suzetă.

”A luat-o în maşină, a dus direct la casa sa şi a stat acolo mare parte din timp”, a declarat Shaunna Burns.

Agenţii FBI au oferit o răscumpărare de 15.000 de dolari pentru orice persoană care ajută la găsirea lui Hailey Burns.

Mama adolescentei susţine că aceasta s-a împrietenit online în timpul captivităţii cu o româncă şi i-a mărturisit într-un final că este ţinută captivă de către un bărbat.

Autorităţile americane nu au dat publicităţii numele româncei care a ajutat la găsirea lui Hailey Burns.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.