O femeie a fost împuşcată într-un club din estul Londrei în noaptea de Anul Nou, scrie Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victima a fost transportată la spital cu o rană la picior provocată de un glonţ după incidentul care a avut loc în Dalston, estul Londrei, în jurul orei locale 05:00.

Poliţia Metropolitană a închis străzile din zonă, însă rănile femeii nu îi pun viaţa în pericol. Nu au fost făcute arestări.

Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a declarat: „Poliţia a fost chemată la un club de pe strada Kingsland, în Hackney, la ora locală 05:00, pe 1 ianuarie”.

„Ofiţerii şi Serviciul de Ambulanţă al Londrei au răspuns. O femeie în vârstă de 25 de ani a fost găsită cu o rană de glonţ la picior”, a adăugat el.

„Ea a fost tratată la faţa locului de către paramedici şi apoi transportată la spital. Rănile ei nu îi pun în pericol viaţa. Nu au existat arestări. Cercetările continuă”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Kingsland Road este o zonă populară, plină de baruri, magazine şi restaurante.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.