O clădire în care se află biroul de vize al Germaniei din Kiev a fost avariată în atacurile ruseşti de luni care au vizat capitala Ucrainei, a anunţat Ministerul german de Externe pe contul de Twitter, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O clădire din Kiev, care găzduieşte şi biroul german de vize, a fost avariată de un tir de rachete în această dimineaţă. De la începutul războiului de agresiune al Rusiei, aceste birouri nu au fost folosite de ambasada noastră. Colegii noştri de la Ambasada din Kiev sunt bine”, a transmis Ministerul german de Externe pe Twitter.

Biroul a postat, de asemenea, declaraţia ministrului german de Externe Annalena Baerbock cu privire la atacuri – tradusă din germană în engleză – care a numit atacurile din marile oraşe şi care au vizat civili drept ”dispreţuitoare şi nejustificabile”.

Baerbock a subliniat că Berlinul face tot posibilul pentru a restabili apărarea aeriană a Ucrainei şi a menţionat că o rachetă a lovit în apropierea unui loc de joacă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.