Un copil a murit, în timp ce alţi şase şi doi adulţi sunt răniţi după ce o maşină s-a izbit de clădirea unei şcoli primare din Wimbledon, în sud-vestul Londrei, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Poliţia britanică a anunţat că un copil a murit şi o femeie a fost arestată după ce o maşină a intrat joi în şcoala din sudul Londrei.

Un bilanţ anterior anunţa şapte copii şi doi adulţi răniţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Putem confirma că şoferul vehiculului, o femeie în vârstă de 40 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin conducere periculoasă", a mai anunţat poliţia londoneză, citată de Reuters.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Poliţia metropolitană a fost chemată după ce un Land Rover s-a izbit de clădirea unde funcţionau clasele pregătitoare. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 10:00 (12:00, ora României). Şcoala este pentru fete cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani şi este situată lângă Wimbledon Common.

Mai multe persoane au fost îngrijite de paramedici, iar la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă aeriană. La faţa locului se află şi Brigada de Pompieri din Londra.

Şoferul vehiculului a oprit după incident şl deocamdată nu au fost arestări, iar poliţia a precizat că nu tratează incidentul ca fiind unul de natură teroristă.

„Este în curs de desfăşurare o anchetă pentru a înţelege pe deplin împrejurările a ceea ce s-a întâmplat”, a comunicat poliţia metropolitană. 

Şcoala Study Prep Wimbledon, care este situată pe Camp Road, se află într-o locaţie destul de izolată, la aproximativ 1,5 kilometri de All England Lawn Tennis and Croquet Club, acolo unde are loc turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Potrivit Daily Mail, imaginile de la faţa locului arată cum mese şi scaune de exterior au fost zdrobite de vehiculul 4x4 când acesta s-a ciocnit de peretele exterior al holului principal. Se crede că şoferul ar fi fost o femeie care a suferit un „incident medical” în timp ce se afla la volan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.