Un nou vârf a numărului de contaminări descoperite în 24 de ore în Iran a fost înregistrat marţi, când capitala Teheran şi împrejurimile au intrat în carantină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul iranian al Sănătăţii a anunţat pentru ultimele 24 de ore 27.444 de cazuri şi 250 de decese asociate, aducând totalul la 3,5 milioane de contaminări şi 87.624 de decese, potrivit AP.

Marţi, Iranul a intrat într-o nouă fază a restricţiilor - a cincea carantină impusă în ţară până în prezent, care urmează să fie în vigoare o săptămână.

Pieţele, clădirile de birouri, cinematografele, sălile de sport şi localurile în provinciile Teheran şi Alborz au fost închise.

Anoushiravan Bandpay, guvernatorul provinciei Teheran, a anunţat luni cod roşu. El a precizat că toate spitalele din provincie au atins capacitatea maximă.

Cel mai recent, Iranul a înregistrat un important număr de cazuri în aprilie, cu un maxim zilnic de 25.582. La acel moment, bilanţul zilnic al deceselor era în jur de 400, sub cel înregistrat în noiembrie, de aproximativ 490.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.