Companiile Northrop Grumman şi Lockheed Martin au obţinut contracte separate, în valoare cumulată de 7,6 miliarde de dolari, pentru proiectatea unor sisteme de generaţie viitoare de apărare anti-rachetă, potrivit unui document văzut marţi de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acordul convenit de Northrop Grumman este în valoare de până la 3,9 miliarde de dolari, în timp ce contractul obţinut de Lockheed ar putea fi de până la 3,7 miliarde de dolari.

În conformitate cu strategia de apărare anti-rachetă a Departamentului Apărării, Lockheed Martin va dezvolta tehnologie şi reducerea riscurilor pentru un interceptorul de generaţie nouă, capabil să reziste în medii ostile contracarând în acelaşi timp ameninţările.

Activităţile de producţie ale Lockheed Martin vor avea loc în Huntsville, Alabama, şi Sunnyvale, California, în perioada martie 2021-august 2025, potrivit portalului seekingalpha.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.