O nouă manifestaţie are loc în capitala Iranului, luni seară, în a cincea zi de proteste faţă de conducerea iraniană, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mici grupuri de manifestanţi, unii scandând sloganuri împotriva regimului, s-au strâns luni seară într-un cartier din centrul Teheranului, unde şi forţele de ordine erau prezente în număr mare. 

În a cincea zi de proteste, agenţia Fars, apropiată conservatorilor, a difuzat imagini video cu un taxi în flăcări, o persoană cu un extinctor încercând să stingă focul. "O persoană a dat foc maşinii şi apoi a fugit", a notata agenţua Mehr. 

Ministrul Informaţiile a afirmat într-un comunicat difuzat de agenţia Isna că "elemente care au provocat incidente au fost identificate şi unele au fost arestate". "Ceilalţi sunt puşi sub acuzare şi va exista o acţiune fermă împotriva lor", se arată în comunicatul ministerului.

Protestele din Iran s-au soldat cu decesul a 12 persoane de la începutul manifestaţiilor, joi, la Machhad, al doilea oraş al ţării.

آتش‌ زدن تاکسی توسط اغتشاش‌گران در میدان فردوسی #تهران pic.twitter.com/l7ejz6sG6C

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.