Membrii formaţiei The Rolling Stones şi Sir Elton John au transmis un omagiu la moartea reginei Elizabeth II, subliniind "prezenţa constantă" în viaţa britanicilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

The Rolling Stones salută o "prezenţă constantă" în viaţa lor şi a britanicilor. 

Sir Elton John şi-a exprimat "profunda tristeţe" după moartea reginei. "A fost o prezenţă care a inspirat şi ne-a condus ţara prin unele dintre cele mai măreţe şi întunecate momente cu graţie, decenţă şi căldură". "Regina Elizabeth reprezintă o mare parte din viaţa mea, din copilărie până astăzi, şi îmi va lipsi mult". 

Mai multe personalităţi din lumea culturii au adus un omagiu unanim Reginei Elizabeth II, printre care Brigitte Bardot şi Franck Dubosc în Franţa, Reese Witherspoon, Russell Crowe, Whoopi Goldberg şi Bette Midler la Hollywood. Doar Liam Gallagher, fostul membru al Oasis, a îndrăznit să publice un mesaj negativ.

Cel mai faimos monarh al lumii, Regina Elizabeth II a murit joi, la vârsta de 96 de ani, la reşedinţa ei scoţiană din Balmoral. Fiul şi moştenitorul ei, Charles, a urcat pe tron ​​la 73 de ani cu numele de Charles III.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.