Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov a transmis, într-un mesaj pe Facebook, că urmează câteva săptămâni extrem de dificile, în care vor pierde în continuare membri ai forţelor armate, înainte de a obţine victoria, dar că coaliţia internaţională în sprijinul Ucrainei împotriva tiraniei Kremlinului este în creştere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Urmează câteva săptămâni extrem de dificile. (..)  Asistenţa acordată Ucrainei va creşte, dar în următoarele zile va trebui să ne demonstrăm rezistenţa şi o unitate extraordinară. Inamicul este pe deplin conştient de înfrângerea sa strategică, dar va încerca totuşi să ne facă rău cât mai mult posibil. Din păcate, vom pierde în continuare membri ai forţelor noastre armate înainte de a obţine victoria. Vor fi în continuare distrugeri şi victime dureroase. Trebuie să perseverăm. Şi vom rezista!”, a transmis ministrul, într-o postare pe Facebook. 
 
Ministrul Apărării din Ucraina spune că a avut întâlniri foarte bune cu ministrul apărării al Olandei Kaisa Ollongren, ministrul apărării al Turciei Hulusi Akar, ministrul apărării al Italiei Lorenzo Guerini, ministrul apărării al României Vasile Dîncu, ministrul apărării al Slovaciei Jaroslav Nadi, ministrul apărării al Bulgariei şi Bulgariei, care a fost primul dintre parteneri care a vizitat Kievul după 24 februarie - ministrul lituanian al apărării, Arvidas Anushauskas.
 
”Fiecare dintre aceste naţiuni oferă Ucrainei un sprijin nepreţuit, pentru care suntem infinit recunoscători. Coaliţia internaţională în sprijinul Ucrainei împotriva tiraniei Kremlinului este în creştere”, mai declară Oleksii Reznikov. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.