Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a afirmat că Rusia va fi întotdeauna pregătită pentru dialog, în pofida faptului că forţele ruse au lansat un asalt militar major asupra Ucrainei. Lavrov susţine că statele occidentale „nu respectă dreptul internaţional”, transmite agenţia de presă de stat RIA Novosti, conform BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din păcate, prietenii noştri occidentali nu respectă dreptul internaţional, încercând să îl distrugă şi să promoveze ceea ce ei numesc „ordine bazată pe reguli”,” a precizat Lavrov, potrivit sursei citate.
„Am avut discuţii intense şi detaliate cu colegii noştri americani, cu alţi membri NATO. Sperăm că mai există o şansă de a reveni la dreptul internaţional şi la obligaţiile internaţionale.”, a continuat Lavrov. 
Ministerul rus de Externe a subliniat că Rusia „va fi întotdeauna pregătită pentru un dialog care ne va întoarce la justiţie şi la principiile Cartei ONU”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.