Ministrul adjunct de Externe al Venezuelei, Ivan Gil, a declarat joi că nu exclude posibilitatea ca noi specialişti militari ruşi să ajungă la Caracas în cadrul înţelegerilor la care s-a ajuns deja cu Rusia, a informat agenţia Interfax, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gil a precizat că forţele ruseşti vor rămâne în Venezuela cât este nevoie.
 
„Gruparea de specialişti militari se află în Venezuela în contextul înţelegerilor noastre şi contractelor pentru cooperarea tehnico-militară”, a afirmat Gil.
 
Mai devreme, Kremlinul a afirmat că specialiştii militari ruşi se află în Venezuela pentru a  onora contractele privind aprovizionarea cu arme.
 
Reprezentantul SUA pentru Venezuela a afirmat săptămâna trecută că Secretarul de Stat american Mike Pompeo are o listă de opţiuni, printre care şi sancţiunile, pe care Washingtonul le-ar putea folosi pentru a răspunde la prezenţa trupelor Rusiei în Venezuela.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.