Flota Rusiei de la Marea Neagră îşi păstrează capacitatea de a viza ţinte ucrainene şi de coastă, în pofida ”pierderilor umilitoare”, a precizat Ministerul britanic al Apărării, joi, în raportul zilnic, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 20 de nave ale Marinei Ruse se află în prezent în zona operaţională a Mării Negre, inclusiv submarine, susţine Ministerul britanic al Apărării.

Strâmtoarea Bosfor rămâne închisă tuturor navelor de război care nu se află sub pavilion turc, ceea ce face ca Rusia să nu poată înlocui pierderea crucişătorului Moskva în Marea Neagră, se mai menţionează în raport.

În pofida pierderilor umilitoare ale navei de desant Saratov şi a crucişătorului Moskva, Flota Rusă a Mării Negre îşi păstrează capacitatea de a viza ţinte ucrainene şi de coastă, se mai arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.