Autorităţile britanice au anunţat sâmbătă după-amiază închiderea completă a unei porţiuni din aglomerata autostradă M3, după descoperirea unei ”substanţe potenţial periculoase”. Situaţia a generat haos, iar mii de persoane au rămas blocate pe autostradă şi pe drumurile din zona localităţii Winchester, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii, o echipă de genişti a intervenit în porţiunea de autostradă închisă, între ieşirile 9 şi 11 din Winchester.

De asemenea, şoferii au fost informaţi să caute rute ocolitoare sau să renunţe la deplasări pe autostrada M3.

Nimeni nu a fost rănit de ”substanţa potenţial periculoasă”, iar geniştii lucrează împreună cu poliţiştii şi pompierii pentru a determina natura substanţei din apropiere de Winchester.

”Vom face eforturi pentru a elimina această substanţă cât mai curând posibil”, au anunţat reprezentanţii Comisariatului din Hampshire.

Între timp, autoritatea care gestionează autostrăzile britanice i-a avertizat pe şoferi cu privire la întârzieri, având în vedere că M3 ar urma să rămână închisă pentru mai multe ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.