Cel puţin 21 de persoane au murit, iar 71 au fost rănite în Mexic în urma exploziei unei conducte de benzină, anunţă CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform guvernatorului statului Hidalgo, cel puţin 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 71 au fost rănite vineri seară, în urma unei explozii la Tlahuelilpan, un oraş situat la aproximtiv 130 de kilometri nord de Mexico City. Focul încă arde, a precizat oficialul.

Într-un comunicat, compania petrolieră de stat  Pemex a precizt că explozia  fost provocată de găurile făcute în conductă de hoţii de combustibil.
Cei care locuiesc în imediata vecinătate a conductei care porneşte din Tuxpan către Tula în statul Veracruz, au fost evacuaţi, a precizat compania.
Preedintele Mexicului Andrés Manuel López Obrador a scris pe Twitter că a fost informt în legătur- cu exploziaa, că se află în Aguascalientes şi că a dt instrucţiuni în legătură cu intervenţia la incendiu şi situaţia victimelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.