Mai mulţi militari au leşinat în weekend, în timpul unei repetiţii a unei parade prezidate către prinţul William, iar imagini de la incident au fost puternic partajate pe reţele de socializare, scrie presa britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin trei militari din cadrul Gărzii Regale britanice au leşinat sâmbătă, din cauza căldurii, la o temeperatură de 30 de grade Celsius, în timpul repetiţiilor.

Potrivit Sky News, Garda Regală pregătea ceremonia ”Salutul culorilor” (”Trooping the Colour”), la Londra, care urmează să aibă loc sâmbătă.

Mai mulţi dintre militari, purtând celebra uniformă şi căciula din blană de urs, nu au rezistat căldurii.

În imagini potate pe reţele de socializare apare un membru al Gărzii Regale pe jos, fără să scape instrumentul din mână, în timp ce fanfara continuă să cânte.

Acest militar a reuşit să se ridice, însă alte două victime ale căldurii au fost evacuate.

Prinţul William, însărcinat cu inspectarea trupelor care urmează să defileze cu ocazia aniversării oficiale a tatălui său, regele Charles al III-lea, a asistat la scenă.

Prinţul de Wales, conţtient de condiţiile dificile, a salutat într-un mesaj postat pe Twitter munca militarilor care luau parte la repetiţie.

”(Le transmit) un mare mulţumesc tuturor militarilor prezenţi (...) în această (sâmbătă) dimineaţa, în căldură, în condiţii dificile. Dar aţi făcut treabă bună. Vă mulţumesc”, scrie William.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.