Parlamentarii Partidului Naţionalist Scoţian (SNP) vor susţine o potenţială moţiune de cenzură a Partidului Laburist împotriva premierului Theresa May, a anunţat liderul partidului, Nicola Sturgeon, luni, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă Partidul Laburist va depune o moţiune de cenzură împotriva acestui guvern incompetent mâine, SNP va o va susţine şi apoi putem lucra împreună pentru a oferi oamenilor şansa de a opri Brexitul printr-un nou vot. Acest dezastru nu poate continua, aşa că ce spuneţi?, a scris Sturgeon pe Twitter.

Partidul Laburist a informat luni că Marea Britanie nu mai are „un guvern funcţional” şi că planul alternativ al partidului privind Brexitul ar trebui să fie principalul subiect în discuţiile cu blocul european.

Premierul britanic Theresa May a amânat votul final din parlamentul britanic pentru acordul privind Brexitul care trebuia să aibă loc marţi, conform unor surse.
Biroul şefului parlamentului a confirmat că May va ţine un discurs în faţa Camerei Comunelor despre Uniunea Europeană luni, la ora locală 15:30 (17:30 ora României).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.