Marea Britanie mobilizează 20.000 de militari în cadrul luptei împotriva epidemiei noului coronavirus, a anunţat joi Ministerul britanic al Apărării, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba despre o dublare a trupelor deja plasate în stare de alertă în ţară, care a anunţat 2.626 de contaminări confirmate şi 104 morţi.

Britanicii se pregătesc de o izolare a Londrei, unde staţiile de metrou urmau să fie plasate în carantină şi să rămână închise pânăla noi ordine.

Premierul britanic Boris Johnson, care a dispus închiderea şcolilor în ţară, le-a cerut miniştrilor să-i prezinte un plan de izolare a capitalei - care urmează să antreneze închiderea întreprinderilor, o reducere a circulaţiei mijloacelor de transport în comun, restricţionarea adunărilor şi un control mai strict al deplasărilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.