Principala grupare de opoziţie din Marea Britanie, Partidul Laburist, va depune o moţiune de cenzură împotriva guvernului premierului Theresa May dacă acordul Brexitului va fi respins pentru a treia oară, a anunţat liderul laburist, Jeremy Corbyn, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
May va prezenta acordul Brexitului în faţa parlamentului britanic, pentru a treia oară, în această săptămână, după ce parlamentarii l-au respins de două ori.
 
„Am avut deja un vot de neîncredere. Guvernul va veni din nou cu propunerile sale în faţa parlamentului în această săptămână. Suspectez că va pierde din nou, iar tot acest proces doar trage de timp”, a declarat Corbyn pentru Sky News.
 
„Cred că în acel moment ar fi potrivită o moţiune de cenzură. În acel moment ar trebui să aibă loc noi alegeri”, a adăugat Corbyn.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.