Marea Britanie a anunţat, joi, că va impune noi sancţiuni menite să blocheze accesul companiilor ruseşti din industria aviatică şi spaţială la piaţa britanică de asigurări, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Companiilor ruseşti din industria aviatică şi spaţială li se va interzice folosirea serviciilor de asigurare sau reasigurare din Marea Britanie, direct sau indirect, a anunţat joi Guvernul Marii Britanii, ca răspuns la invazia Rusiei în Ucraina”, conform unui comunicat emis de Biroul de Trezorerie al Marii Britanii.

Prin aplicarea acestor măsuri, Regatul Unit îşi demonstrează angajamentul de a aplica sancţiuni economice severe ca răspuns la invazia Rusia în Ucraina, se mai menţionează în document.

Restricţionarea spaţiului aerian a reprezentat un element esenţial în gestionarea conflictul din Ucraina. Aşadar, statele occidentale au impus sancţiuni care au afectat companiile aeriene, precum şi sectoarele aerospaţiale ale Rusiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.