Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis, joi, că ”Moldova este Europa”, poporul dorindu-şi să trăiască în propria ţară în democraţie şi bunăstare. ”Este aproape ziua în care drapelul nostru va fi în rândul drapelelor statelor Uniunii Europene”, a adăugat şefa statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat, joi, un mesaj de Ziua Drapelului.

”Drapelul Republicii Moldova - celebrat în fiecare an la 27 aprilie - ne uneşte prin sentimentul de mândrie de a ne fi născut pe acest pământ. Cu mândrie l-au cântat oamenii noştri de cultură. Cu mândrie l-au purtat înaintaşii noştri când luptau pentru libertate, suveranitate şi independenţă. Să porţi tricolorul era un act de mare curaj şi mândrie naţională. Tot cu mândrie, sub drapelul Republicii Moldova, campionii noştri cuceresc lumea", a transmis Maia Sandu.

Aceasta a s-a referit la parcursul european al ţării: ”Să păstrăm unitatea pentru ca Moldova să devină un partener egal în familia ţărilor europene libere. Moldova este Europa - suntem un popor paşnic şi vrem să trăim la noi acasă în democraţie şi bunăstare. Este aproape ziua în care drapelul nostru va fi în rândul drapelelor statelor Uniunii Europene”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.