Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat cu directoarea generală a Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, despre colaborarea ţării cu FMI şi perspectivele macroeconomice pentru 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În marja Conferinţei de la München, şefa statului a avut o întrevedere cu directoarea generală a Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, cu care a vorbit despre importanţa ajutorului din partea instituţiei financiare pentru atenuarea consecinţelor economice şi sociale provocate de război”, a anunţat, duminică, într-un comunicat de presă, Preşedinţia Republicii Moldova.

Tototdată, ele au analizat perspectivele macroeconomice ale Republicii Moldova pentru 2023, an în care trebuie găsite soluţii mai bune pentru a reporni economia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.