SUA vor anunţa o nouă rundă de asistenţă de securitate acordată Ucrainei „într-un termen foarte scurt”, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, miercuri seară, în timp ce invazia brutală a Rusiei continuă, relatează CNN. SUA pregătesc un alt pachet de asistenţă militară de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina, potrivit informaţiilor de la trei oficiali înalţi ai administraţiei şi a două surse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Psaki a declarat pentru CNN că lansarea de test de către Rusia a unei rachete balistice intercontinentale nu va schimba decizia Casei Albe în a ajuta Ucraina, şi a arătat că SUA vor continua să ofere atât asistenţă militară, cât şi de securitate.
 
Preşedintele american Joe Biden, a spus ea, „va avea mai multe de anunţat cu privire la următoarea rundă de asistenţă în materie de securitate în foarte scurt timp. Veţi auzi mai multe în curând.”
 
CNN a scris, anterior, că SUA pregătesc un alt pachet de asistenţă militară de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina, potrivit a trei oficiali înalţi ai administraţiei şi a două surse familiare cu planificarea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.