Autorităţile ungare au stabilit traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea ţării, dar şi staţiile de unde se poate face alimentare şi parcările care pot fi folosite de cei care tranzitează Ungaria. Acestea sunt valabile doar pentru cetăţenii sau transportatorii care nu vin din Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în conformitate cu informaţiile transmise de Ambasada Ungariei la Bucureşti, autorităţile ungare au stabilit traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea Ungariei, staţiile la care autovehiculele de orice tip pot fi alimentate, parcările unde se poate staţiona, precum şi punctele de frontieră care pot fi utilizate.

”Aceste trasee sunt valabile pentru cetăţeni sau transportatori care intră în Ungaria din alte state decât Italia sau care nu au tranzitat anterior Italia”, a transmis MAE.


Guvernul ungar a declarat miercuri stare de urgenţă, în încercarea de a face faţă Covid-19.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.