Preşedintele Franţei Emmanuel Macron a dat asigurări, la întâlnirea cu militarii francezi de la Baza ”Mihail Kogălniceanu” ,că vor fi depuse toate eforturile pentru a opri efortul de război rusesc, pentru a ajuta ucrainenii şi armata lor şi pentru a continua negocierile. ”Vom avea nevoie să ne protejăm, să descurajăm, să fim prezenţi”, le-a mai spus el militarilor francezi. De asemenea, el a mulţumit Armatei române pentru primire şi cooperare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În timp ce Rusia invada Ucraina, voi aţi fost desfăşuraţi, într-un timp record, aici, în România, într-o misiune care are sens. Voi reprezentaţi solidaritatea şi securitatea europene. Pentru implicarea voastră şi a familiilor voastre, naţiunea vă este recunoscătoare”, a scris Macron pe Twitter, postând imagini de la întâlnirea cu militarii francezi de la Baza ”Mihail Kogălniceanu”.

 

El a mulţumit Armatei Române pentru primire şi pentru cooperare, dar şi aliaţilor.

 

"Noi vom face totul pentru a opri efortul de război rusesc, pentru a ajuta ucrainenii şi armata lor şi pentru a continua negocierile”, le-a transmis Macron militarilor francezi, adăugând: ”Vom avea nevoie să ne protejăm să descurajăm, să fim prezenţi”.

"Ceea ce aţi ştiut să faceţi aici este inedit”, a mai spus el.

”Puteţi fi mândri”, le-a spus el militarilor, transmiţându-le că şi el se simte mândru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.